Leien

Een leien dak somber en saai? Niet bij Eternit. Bij ons heeft u de keuze uit 5 verschillende modellen, 16 kleuren en 10 plaatsingsmethodes.

45x32

BXL-Architecten - Tom Jonckers (Schaffen (Diest) )

Boronda Leien - Solesia leien in dubbele dekking

60x32

Strakker Architectes (Sint-Truiden )

Alterna Leien

40x40

LRArchitects (BARVAUX Condroz )

Alterna Leien

45x32

51N4E (Wemmel )

Boronda Leien

De leien zijn geschikt voor alle soorten daken en gevels, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. De leien kunnen zowel op dak als gevel geplaatst worden, U kan dus een perfecte continuïteit creëren tussen dak en gevel.
De verschillende formaten, de verschillende kleuren, en de vele manieren van plaatsing zorgen ervoor dat uw dak en gevel gepersonaliseerd worden.

Naast de klassieke grijstinten, kan u nu ook kiezen voor leien in trendy kleuren. Rechthoekig of ruitvormig, met afgeronde hoeken,... Ontdek ons aanbod voor meer info over elk type leien.

Enkele voordelen van een leien dak

  • leien zijn extreem duurzaam: leien hebben een zeer lange levensduur
  • het materiaal ademt en beschermt isolatie

  • leien vergen weinig onderhoud

  • laag gewicht en dus ideaal voor de renovatie

  • zelfde materiaal voor uw dak en uw gevel

30 jaar garantie

Met Eternit haalt u kwaliteit in huis. We bieden een garantie van 30 jaar op de intrinsieke waarden van onze leien. Dat wil zeggen dat we o.a.  de waterdichtheid, vorstbestendigheid en buigsterkte van uw leien garanderen tot 30 jaar na levering. Als dat geen zekerheid biedt!

 

Eternit Alterna leien gevel
51N4E (Bxl) - http://www.51n4e.com/
Main Image New Stonit

Klassieke leien met rechte randen en een matte kleur. In 12 verschillende kleuren leverbaar.
Ze worden voor nieuwbouw en renovatie, voor dak en gevel toegepast

Leien met afgeronde randen en een uiterst glad oppervlak.Afvoer van water en weerstand tegen mos sterk verbeterd. Ze worden voor nieuwbouw en renovatie, voor dak en gevel toegepast

New Stonit heeft de uitstraling van een natuurlei, met daar bovenop alle voordelen van een perfect geproduceerde en gecontroleerde vezelcementlei.

New Image Pommay

De Eternit Umbra lei is een gevlamde lei met een glad oppervlak en gebroken randen, beschikbaar in zowel bruin als grijs gevlamde kleur