Kleipannen als gevelbekleding

Kleitegelpannen zorgen voor charme en ongeëvenaarde klasse op uw dak. In de hedendaagse architectuur waar gezocht wordt naar creativiteit en frivoliteit worden ze vaak toegepast als gevelbekleding.

Referenties in de kijker

Deelnemer Mijn huis mijn architect 2014

Gruwez Frank (Waasmunster )

ACME

B+ (Aarschot) en Frédéric van Vyve (Lasne )

Hawkins

Handgemaakte kleitegelpannen, toppunt van kwaliteit en aspect

François Bart (Sint-Martens-Latem )

Ashdowne - Ashdowne - Ashdowne

Kleitegelpannen zorgen voor de charme en ongeëvenaarde klasse van uw woning. In de hedendaagse architectuur waar gezocht wordt naar creativiteit en frivoliteit worden ze niet alleen op het dak geplaatst maar dienen ze ook als gevelbekleding. 

Hawkins kleitegelpannen zijn steeds genuanceerd en hebben een blauwe ondertoon. Het profiel van de dakbedekking wordt bepaald door de enkele gewelfde vorm van de kleitegelpannen.

Acme kleitegelpannen zijn steeds genuanceerd en hebben een rode tot bruine ondertoon. Het profiel van de dakbedekking wordt bepaald door de enkele of dubbele gewelfde vorm waarin ze verkrijgbaar zijn. 

Ashdowne kleitegelpannen hebben een gepersonaliseerd ambachtelijk karakter. Het profiel van dakbedekking verloopt onregelmatig en maakt zo elke woning uniek.


Main Image Hawkins
Main Image acme
Main Image Ashdowne

Hawkins kleitegelpannen zijn steeds sterk genuanceerd met een blauwe ondertoon. Het profiel van de dakbedekking wordt bepaald door de enkele gewelfde vorm waarin ze verkrijgbaar zijn

Acme kleitegelpannen geven charme en klasse aan uw schuindak. Het profiel van de dakbedekking wordt bepaald door de enkele of dubbele gewelfde vorm waarin ze verkrijgbaar zijn. Deze kleine dakpannen zijn steeds sterk genuanceerd met een rode ondertoon

Ashdowne kleitegelpannen zijn handgemaakte tegelpannen van klei, met een zachte uitstraling, een korrelige structuur en kleine onwillekeurige onregelmatigheden. Hierdoor is elke tegel uniek. Een echte aanrader voor ieder die een uniek dak met charme wenst.