Golfplaten

Eternit golfplaten bewijzen al jaren hun degelijkheid in alle omstandigheden. De Ecolor, Ecolor Extra en de Ecolor ISO platen zijn absoluut regendicht, roestvrij en geluidsisolerend.

Alain Schmitz (Stavelot )

Ecolor Green

Altez (Bouwel )

Ecolor Extra

(Kapelle-op-den-Bos )

Ecolor Green

DJV Architecten (MAASEIK )

Ecolor Green

10 jaar garantie

Eternit golfplaten bewijzen al jaren hun degelijkheid in alle omstandigheden. De Ecolor, Ecolor Extra en Ecolor ISO platen zijn waterbestendig, roestvrij, en geluidsisolerend. Daarom kan Eternit een garantie van 10 jaar bieden op alle golfplaten. We verzekeren u daarnaast een gelijkmatige veroudering van de gecoate golfplaten, waarbij de basiskleur behouden blijft. Geen roestplekken of ongelijkmatige verkleuringen dus.

Industrie en landbouw

Het golfprofiel is kenmerkend voor agro-industriele gebouwen. Het zorgt voor een mooie integratie van het gebouw in het landschap. Bovendien maakt de golfplaat 100% deel uit van ons Belgische plattelandsbeeld en industrieel karakter.
Eternit golfplaten zijn damopen. Hierdoor zijn ze in staat om grote hoeveelheden vocht en condens af te voeren naar buiten. Daarenboven weerstaan ze als de beste aan de meest agressieve omgevingen (bvb. veestallen en industrie). Bovendien beantwoorden we aan de brandklasse A2-s1,d0 (EN 13501-1).
Hierdoor is de Eternit golfplaat uitermate geschikt voor toepassingen in industrie en landbouw. Het is de best denkbare dakbedekking voor het dierenwelzijn alsook voor de duurzaamheid van het gebouw.

Welk type golfplaat kiezen? 

Dat hangt af van de toepassing en van externe factoren zoals de hellingsgraad van het dak. Voor daken van met een hellingsgraad van 5° tot 15° is Ecolor Extra perfect. Deze golfplaten zijn daarnaast gekenmerkt door een doorlopende plaatsing van de dichtingskit. Voor al onze golfplaten bieden wij een heel gamma lengtes en kleuren aan. Ook voor hulpstukken en verbindingsstukken kan u natuurlijk bij Eternit terecht.

Main Image Ecolor
Main Image Ecolor Extra
Ecolor_Iso

Deze golfplaat is de absolute topper binnen het gamma: een ruim aanbod aan lengtes, een uitgebreid kleurengamma en de ruimste keuze aan hulpstukken

De golfplaat die al jaren zijn degelijkheid bewijst op gebied van sneeuwdichtheid en regendichtheid bij lage en lange dakhellingen

Ecolor ISO combineert de voordelen van vezelcement met het isoleren boven de gording. Ecolor ISO vermijdt koudebruggen en de ventilatie tussen golf en isolatie draagt bij tot de duurzaamheid van het dak.

Ecolor Green

Het innoverend en legklaar groendak systeem van Eternit dat zowel op hellende als op platte daken toepasbaar is.