Werken bij Eternit

Eternit NV organiseert in Mei 3 jobdagen, schrijf je nu in via: www.jobdagen-eternit.be

Werken bij Eternit betekent deel uitmaken van een grote groep, maar evenzeer van een lokale onderneming waar elke medewerker telt. Reeds jarenlang zijn wij marktleider in dak- en gevelproducten en een stabiele werkgever in onze regio. In ons beleid streven wij naar een optimaal evenwicht tussen mens (people), natuur (planet) en winst (profit).

Mensgericht ondernemen is bij Eternit een topprioriteit. Het succes van ons bedrijf wordt bepaald door onze medewerkers. Zowel in het dagelijks bedrijfsbeleid als in de praktijk op de werkvloer nemen wij onze 5 waarden (integer, gedreven, samenwerken, resultaatgericht en klantgericht) als leidraad.

Onze focus op medewerkers vertaalt zich o.a. in de zorg voor een veilige werkplaats, regelmatig onderzoek naar de tevredenheid van onze medewerkers, een duidelijke interne communicatie en diverse inspanningen inzake opleiding en ontwikkeling.

Eternit hanteert een marktconforme verloningspolitiek, gaat op een respectvolle manier om met haar medewerkers, streeft naar een cultuur van samenwerken en stimuleert het opnemen van verantwoordelijkheden.

   
   
Openstaande vacatures

Alle vacatures bekijken