Stages

Eternit is een stageminded bedrijf, reeds jarenlang. Jaarlijks lopen er een twintigtal stagiairs stage bij Eternit. Dit varieert van studenten uit het BSO tot masterniveau, en zowel technische profielen zoals lassers en elektriciens, alsook studenten uit de richtingen kantoor, geologie, marketing, psychologie, …

Eternit erkent ook het belang van deze stages. In eerste instantie als een belangrijk instroomkanaal voor onze vacatures. We kennen verschillende succesverhalen van stagiairs die nadien in vast dienstverband werden aangeworven en een mooie carrière hebben uitgebouwd binnen ons bedrijf.

Tevens zijn wij overtuigd van de meerwaarde van een onderwijssysteem dat goed is afgestemd op de noden van de industrie en de rol die stages hierin spelen.

Tenslotte erkennen wij tevens de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij als bedrijf dragen om jonge mensen te ondersteunen in hun professionele en vaktechnische ontwikkeling.

In dit kader heeft Eternit zich geëngageerd om een kwaliteitslabel te behalen voor hun stages en stagebeleid. Dit werd uitgereikt door Voka op 29 mei 2012.

 

Interesse in een stage bij Eternit? Klik op onderstaande link en stuur je gegevens door:

http://www.eternit.be/nl/werken-bij-eternit/openstaande-vacatures/stage/