Eengezinswoning in Aarschot

Meer info

Leimotief versterkt horizontaal karakter

Deze knappe woning in Aarschot verrees uit de as van een oude boerderij, die gezien haar gebrekkige staat onmogelijk te renoveren was . De architecten besloten de gunstige vorm, ligging en oriƫntatie van het oorspronkelijke pand - een langwerpig volume aan een rustige straatkant, met een zongerichte achterzijde - te kopiƫren. De gesloten voorgevel en het hellend dak zijn quasi integraal bekleed met zinkgrijze Alterna-leien, waardoor ze als het ware naadloos in elkaar overlopen.

Details

Adres
Mostvennestraat 3200 Aarschot Belgium
Architect
Simoni Architecten NV
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Vrijstaande woning
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Zinkgrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.