Renovatie showroom in Oostakker met leien

Meer info

De kantoren en de showroom moesten een moderne aanblik krijgen en verder beter beantwoorden aan de huidige isolatienormen. Omdat de binnenruimten tijdens de renovatiewerken gewoon verder gebruikt werden, moesten de werken zowel op een korte tijdsspanne als zonder ingrepen op de binnenvertrekken en de dragende delen uitgevoerd worden. Muren en dak werden langs buiten geïsoleerd, terwijl vensters en deuren vernieuwd werden. Het dak en de gevels werden voorzien van een bekleding in donkere vezelcementleien. De aan de voorzijde bevestigde aluminium constructie die als zonwering fungeert en de kantoorruimten tegen inkijk beschermt, zorgt ten slotte voor een mooi accent.

Details

Adres
Antwerpsesteenweg 897 9041 Oostakker Belgium
Architect
Zeker wonen - Lievens Thomas
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Kantoor- of handelsruimte
Projecttype
Renovatie
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.