Verbouwing kinderdagverblijf in Huy met leien

Meer info

Door de strategisch gunstige ligging in de buurt van het stadscentrum bleek deze voormalige industriehal de ideale plek om een kinderdagverblijf te beginnen. Vroeger bevond zich hier een grote werkplaats met kantoren langs de straatkant. Vandaag wordt de gelijkvloerse verdieping gebruikt als ontvangsthal en speelruimte, zijn er op de eerste verdieping twee slaapzalen en een bureauruimte ingericht en telt de tweede verdieping nog extra vertrekken, voorlopig zonder bestemming. De gevel die uit grijs geschilderde klinkerstenen bestond en uit verschillende lagen was samengesteld, kreeg ten slotte een uniforme, moderne aanblik dankzij de nieuwe bekleding met grijze vezelcementleien.

Details

Adres
Chaussée des Forges 129 4500 Huy Belgium
Architect
Huet Vincent
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Openbaar gebouw
Projecttype
Renovatie
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Donkergrijs
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.