6 redenen om te kiezen voor TECTA-leien

Auteur Eternit Datum 14 aug 2018

Voor particulieren
Inspiratie
Leien
Dak

De nieuwe TECTA-leien weten steeds meer bouwheren te verleiden en ook de dakdekkers zijn enthousiast! Dat blijkt alvast uit de vele positieve reacties en leuke foto’s van referentieprojecten die we toegestuurd krijgen.

TECTA is de nieuwste innovatie in ons leiengamma: een ingenieuze coating beschermt het lei-oppervlak tegen waterabsorptie, schade en verkleuring. Waarom ook jij voor TECTA moet kiezen? Dat hebben we samengevat in 6 redenen. 

Leien ardoises TECTA Eternit
Leien ardoises TECTA Eternit
 1. Authentieke uitstraling
  TECTA-leien hebben een authentieke uitstraling: ze zijn mat, getextureerd en verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: de strakke Alterna TECTA, de gekartelde New Stonit TECTA en de gevlamde Umbra TECTA leien.

 2. IJzersterke garanties
  De TECTA-leien genieten van ijzersterke garanties: 30 jaar garantie op intrinsieke waarden (waterdichtheid, vorstweerstand en buigsterkte), 20 jaar op de homogene veroudering en 10 jaar garantie tegen korstmossen.

 3. Vormvastheid 
  Het waterdichte oppervlak zorgt voor een aanhoudend strakke vorm van de leien. De vormvastheid blijft gegarandeerd, ongeacht interne of externe spanningen. Bovendien zijn de leien gevrijwaard van witte uitbloeiingseffecten.
Alterna TECTA - Walhain
Alterna TECTA - Walhain
 1. Krasbestendiger 
  De gepigmenteerde coating beschermt de leien zes tot tien keer beter tegen krassen en stoten dan de klassieke standaardlei.

 2. Vuilafstotend
  Het verzegelde oppervlak van de TECTA-leien biedt bescherming tegen alle vuil en stof. Zelfs graffiti is eenvoudig te verwijderen.

 3. Levenslang mooi
  De authentieke, matte kleur blijft verzekerd dankzij de unieke afwerking van de TECTA-lei. Bij blootstelling aan uv behoudt de kleur drie keer zo lang als die van standaardleien.
Benieuwd? Vraag een gratis staal aan van onze TECTA-leien.
 
Gratis staal bestellen