BENOveer met Eternit

Auteur Eternit Datum 13 mrt 2017

Klei
Beton
Voor particulieren
Renovatie
Leien
Demo's
Ik benoveer logo
Ik benoveer logo

Gewoon renoveren? Daar doe je toch niet meer aan mee. Wie verstandig is “BENOveert”: renoveert beter. Met hogere ambities op het vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.  De eerste stap is het dak. Dakspecialist Eternit biedt een ruim aanbod van dak-oplossingen om duurzaam en degelijk te renoveren: gaande van vezelcementleien, keramische en betondakpannen tot zonnepanelen.

Mijn benovatie
Mijn benovatie

Eternit zoekt samen met jou een kwalitatieve vakman

Een verbouwproces is een ingrijpende verandering in iemands leven. Kunnen vertrouwen op de juiste producten en op de juiste vakman is daarin cruciaal. Daarom lanceert Eternit het Top Team Pro concept waarbij kwaliteitsproducten gekoppeld worden aan kwaliteitsvakmannen. Zo kan de verbouwer gerust zijn renovatie aanvatten. Vind een Top Team Pro dakdekker.

Eternit geeft een renovatiebonus bij gebruik van de Eternit leien

Eternit schenkt een renovatiebonus aan elke verbouwer. Deze “RenoCheck” bedraagt tussen 200 en 400 euro en zet de verbouwer aan om te starten met STAP 1 van het BENOveer-traject, namelijk het dak. En zo begint elk BENOvatieproces in de juiste volgorde. Goed begonnen …

Ontdek de energiezuinige oplossingen van Eternit:

  1. Onze duurzame dakproducten in combinatie met de juiste isolatie:

  2. Met de geïntegreerde Solesia zonnepanelen genereer je zelf groene energie. De panelen worden perfect in het dakvlak geïntegreerd tussen de andere leien en dakpannen (Domino of Stonewold) en bieden uitstekende PV-rendementen. Benieuwd hoeveel een Solesia zonnedak jou oplevert? Dat bereken je met onze Solesia calculator.
  3. Onze vezelcementleien bekleden moeiteloos de buitenschil van het gebouw. Omdat de leien zeer dun zijn, blijft er voldoende ruimte vrij om de gevel maximaal te isoleren. Het isolatiepakket kan zelfs dik genoeg worden geplaatst zonder de rooilijn te overschrijden.
  4. De microbetondakpannen passen perfect in de trend naar meer milieuvriendelijke materialen:

    • Er is 40% minder energie nodig bij de productie van een vierkante meter betonpannen dan een vierkante meter traditioneel dakbedekkingsmateriaal.
    • Ze hebben dus een lage ecologische voetafdruk en zijn recyclebaar.

Volg jouw ideale BENOvatietraject op mijnbenovatie.be.