Doe inspiratie op voor je nieuwe dak

Auteur Eternit Datum 11 okt 2016

Voor particulieren
Inspiratie

Je gaat binnenkort je dak vernieuwen of je zoekt nog leuke ideeën voor de dakbedekking van je nieuwbouwwoning? Het is misschien niet altijd vanzelfsprekend om vlug van aanpakken te weten. Je moet immers verschillende vragen beantwoorden en de juiste keuzes maken. Welk product? Welke kleur? Welk model?

Je kan natuurlijk altijd eens gaan kijken bij vrienden of familie, maar uiteindelijk wil je toch een dak dat helemaal bij jouw eigen woning en de omgeving past en dat je persoonlijkheid reflecteert.

Temse leien ardoises Eternit

Inspiratieboek Inspirations

Temse leien ardoises Eternit

De inspiratieboeken Inspirations leien en Inspirations dakpannen helpen je zonder enige twijfel goed op weg naar de meest geschikte dakbedekking. Naast algemene informatie over de samenstelling van de producten en een overzicht van het gamma krijg je een mooie reeks nieuwbouw- en renovatieprojecten voorgeschoteld. Stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerde projecten die jou een brede waaier aan mogelijkheden demonstreren.

Dakleien in combinatie met hout of steen? Betondakpannen of keramische dakpannen? En hoe zien de kleitegelpannen eruit? Kunnen dak en gevel misschien in hetzelfde materiaal worden bekleed? Je vindt ongetwijfeld voldoende inspirerend tekst- en beeldmateriaal om ook jouw project een geslaagd en succesvol resultaat te geven.

Vraag je gratis exemplaar van Inspirations aan

Referentieprojecten bekijken

Foto’s in boeken en brochures zijn alvast inspirerend en handig, maar misschien wil je ook wel eens met eigen ogen in detail zien hoe een bepaalde dakpan de woning kleur geeft of in welke plaatsingspatronen dakleien gelegd kunnen worden.

Niets idealer dan op je fiets of in de wagen te springen en even rond te rijden in je eigen buurt. Je zal ervan versteld staan hoeveel verschillende stijlen en mogelijkheden er te vinden zijn!

Eternit heeft eveneens een selectie gemaakt van leuke projecten die je raadpleegt op deze realisatiepagina.