Geef jouw woning een snelle en indrukwekkende make-over met leien

Auteur Eternit Datum 28 mrt 2017

Voor particulieren
Renovatie
Leien
Herk-de-Stad leien ardoises Alterna Eternit
Herk-de-Stad leien ardoises Alterna Eternit

Is jouw dak toe aan een renovatie of wil je werk maken van een nieuwe ‘look’ voor je stulpje? Denk dan eens aan vezelcementleien! Met deze veelzijdige, lichtgewicht leien kan je zowel dak als gevel in het nieuw steken zonder dat je ingrijpende werken moet uitvoeren.

Een lichtgewicht renovatie

De vezelcementleien van Eternit bieden jou heel wat voordelen. Ze zijn veelzijdig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, makkelijk te plaatsen én superlicht. Omdat ze zo licht zijn, hoef je jouw dakgebinte of gevelfundering niet extra te versterken bij een renovatie. De dunne leien laten bovendien nog meer dan genoeg ruimte over voor een dikke isolatielaag. Of voor geïntegreerde fotovoltaïsche panelen, die onopvallend in het dak geïnstalleerd kunnen worden. Omdat de leien aan de buitenkant geïsoleerd worden, kan je gewoon in jouw huis blijven wonen tijdens de renovatiewerken.

Geschikt voor elke stijl

Bij een renovatie draait het niet alleen om de bouw, maar natuurlijk ook om het uiterlijk van de woning. Vezelcementleien zijn heel veelzijdig en passen bij elke stijl; of je nu houdt van strak en modern of landelijk. Je kan kiezen tussen 4 types leien. Alterna-leien met rechte randen zijn ideaal als je een strak resultaat wilt. Ook de Boronda-leien met afgeronde hoeken hebben een heel moderne uitstraling én zijn bovendien uitermate onderhoudsvriendelijk. Heb je het liever wat rustieker, dan is de gevlamde Umbra-lei favoriet. De New Stonit-leien hebben dan weer een natuurlijke uitstraling. Daarnaast heb je natuurlijk ook een grote keuze aan kleuren en formaten. Kortom, met leien kan je voluit gaan voor een creatieve afwerking.

Bespaar tot € 400 op jouw renovatie

Als je kiest voor een woningrenovatie met leien, krijg je er een renovatiepremie bovenop! Het exacte bedrag is afhankelijk van de grootte van jouw dak, maar kan oplopen tot € 400. Wil je jouw premie aanvragen? Ga dan snel naar onze site en download de RenoCheck. Met deze renovatie bonus kan je ook de 1e stap zetten naar BENOveren of beter renoveren, door rekening te houden met energieprestaties. Het dak renoveren met vezelcementleien is de uitgelezen basis voor energiezuinig en toekomstgericht bouwen.

Contacteer jouw dichtstbijzijnde renovatiespecialist

Zoek je een specialist voor het uitvoeren van jouw woningrenovatie? Zoek een contacteer Eternit voor meer informatie.