Op zoek naar inspiratie voor je dak of gevel?

Auteur Eternit Datum 13 sep 2018

Voor particulieren
Gevel
Inspiratie
Dak
Leien
Renovatie

Het is tijd om je dak te renoveren, de gevel heeft dringend een opfrissing nodig of je bent klaar om aan je nieuwbouwproject te beginnen? Je bouw- en renovatieplannen verdienen alle aandacht en je gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Er zijn immers veel mogelijkheden en materialen die in aanmerking komen. Maar hoe begin je aan je dak- of gevelproject? Welke stijl past bij jou?  

Voordat je moeilijke knopen doorhakt en op zoek gaat naar de beste producten, is het belangrijk dat je je voldoende informeert. Volgens ons begint alles bij inspiratie opdoen, en daarbij helpen we je graag op weg. Zowel voor je renovatie- als nieuwbouwproject bieden we heel wat ideeën en mogelijkheden.

Brochures Eternit

Inspiratiebrochures

Brochures Eternit
Onze inspiratieboeken zijn zonder twijfel een rijke bron van informatie. Naast een gevarieerde mix van inspirerende referentieprojecten vind je er ook een volledig overzicht van ons gamma met alle modellen, types en kleuren. Bovendien ontdek je in de leienbrochure alle mogelijke plaatsingspatronen voor dak en gevel. 
Gratis inspiratiebrochure bestellen

Referentieprojecten

Omdat foto’s vaak meer zeggen dan woorden, vind je in onze database honderden beelden van referentieprojecten met Eternit-materialen. Het aanbod is divers en we zorgen regelmatig voor een aanvulling met nieuwe referenties. 

Met de filters in de linkerbalk maak je vlot een selectie van de projecten die bij jouw smaak of voorkeuren passen. Bij elk project blader je door enkele foto’s en krijg je meer details (zoals het gebruikte materiaal en het type woning). 

Referentieprojecten bekijken
Stalen échantillons Eternit

Stalen

Stalen échantillons Eternit

Dankzij de vele foto’s van referentieprojecten heb je alvast een goed beeld van de verschillende producten. Gaat je voorkeur uit naar een bepaald product, of heb je toch nog keuzestress? Dan wil je het materiaal misschien eens echt in je handen houden. In dat geval verwijzen we je graag door naar onze staalaanvraag

Vraag een gratis staal aan om je keuze voor het meest geschikte product te vergemakkelijken. Gebruik de filters aan de linkerkant om de gewenste materialen te vinden. Klik vervolgens op het winkelmandje om een gratis staal te bestellen. Wij verwerken je aanvraag zo vlug mogelijk, zodat je de gekozen stalen binnen de vijf werkdagen mag verwachten.

Gratis staal bestellen