Kan je garantie krijgen op dakwerken of op de dakbedekking?

Auteur Eternit Datum 23 nov 2016

Dak
Eterflex Eternit
Eterflex Eternit

Een dak laten plaatsen of renoveren is een investering die je doorgaans niet van vandaag op morgen maakt. Je probeert je zo goed mogelijk te informeren, je vraagt offertes aan en zet systematisch geld opzij. Daarnaast zal je voor een goede dakbedekker kiezen die je de werkzaamheden toevertrouwt.

De juiste producten kiezen en aankopen is één ding, maar je wil natuurlijk ook waar voor je geld en gedurende een lange periode van je investering kunnen genieten. Daarom is het erg nuttig om je naast de technische en productinformatie ook over de garanties te informeren. Hierbij een overzicht.

IJzersterke garanties op dakpannen

Eternit biedt gedurende 30 jaar garantie op de intrinsieke kwaliteiten van al haar dakpannen. Een garantiebewijs is op aanvraag verkrijgbaar. Voor een goede plaatsing verwijzen wij eveneens naar onze technische gegevens, die op aanvraag te bekomen zijn, of te raadplegen zijn op onze website.

IJzersterke garanties op dakleien in vezelcement

  • Eternit geeft 30 jaar garantie op de intrinsieke kwaliteiten van ALTERNA, BORONDA, NEW STONIT en alle TECTA vezelcementleien. Dat op het vlak van waterdichtheid, wateropslorping door onderdompeling, vorstweerstand en buigsterkte overeenkomstig de bij levering geldende technische goedkeuringen of normen terzake.
  • Eternit garandeert gedurende 15 jaar vanaf de levering een homogene en gelijkmatige evolutie van het uitzicht van ALTERNA, BORONDA en NEW STONIT leien met behoud van de basistint. Rekening houdend met een patina eigen aan elk verouderingsproces. Voor TECTA-leien bieden we zelfs 20 jaar garantie op homogene veroudering.
  • Eternit garandeert gedurende 10 jaar vanaf de levering de afwezigheid van korstmossen op het oppervlak van alle TECTA en BORONDA dakleien.

De volledige garantietekst, die de toepassingsvoorwaarden van de garantie uiteenzet, kan op eenvoudige aanvraag bekomen worden of kan je online opzoeken en bekijken.

Op zoek naar meer inspiratie? Vraag vlug een exemplaar van ons inspiratieboek Inspirations dakpannen of Inspirations leien aan.

De keuze is al gemaakt? Vind een dakdekker of verdeler in jouw buurt en vraag vrijblijvend advies en een offerte aan.