Top Team Pro dakdekkers vallen in de prijzen

Auteur Eternit Datum 12 feb 2018

Klei
Beton
Voor particulieren
Inspiratie
Renovatie
Dak
Leien

Eternit reikt elk jaar een aantal awards uit voor de mooiste daken. Uit honderden inzendingen koos een gekwalificeerde jury het beste dak op basis van een aantal objectieve criteria zoals: het gebruikte product, de moeilijkheidsgraad en correctheid van de installatie, het niveau van afwerking en uiteraard het esthetisch aspect van het dak.

Uiteindelijk werden 2 winnaars gekozen.

De winnaars voor 2017 zijn:

Acme kleitegelpannen tuilettes Chaumont Gistoux Eternit

Toitures Jullien voor “Mooiste project met dakpannen 2017”

Acme kleitegelpannen tuilettes Chaumont Gistoux Eternit

De jury koos voor een project van Toitures Jullien. De rustieke afwerking van het dak met ACME-kleitegelpannen in Heather Sandfaced kleur vormt een ideale combinatie met de strakke volumes van de woning. Alle randen rond de ramen, goten en nok werden tot in de puntjes afgewerkt door deze Top Team Pro dakdekker uit Beersel.

Toitures Jullien
Alterna leien ardoises Wolvertem Eternit

Bernivo voor ”Mooiste project met leien 2017”

Alterna leien ardoises Wolvertem Eternit

De totaalrenovatie van een oude woning met annex in leien, zowel dak als gevel, te Wolvertem kon de jury het meeste bekoren. Dakdekker Bernivo BVBA uit Grimbergen stond in voor de plaatsing van de donkergrijze Alterna leien in halfsteensverband. Hij garandeerde op elk moment een topkwaliteit, waardoor het resultaat absoluut mag gezien worden!

Bernivo BVBA

Proficiat aan de winnaars!

Op zoek naar een kwalitatieve dakdekker?

Eternit werkt samen met ervaren en opgeleide dakdekkers die weten wat goed vakmanschap betekent. Deze vakmannen krijgen van ons het Top Team Pro kwaliteitslabel. Met hun jarenlange ervaring in dak- en gevelwerken weten ze precies hoe ze je kunnen voorthelpen met het oog op het gewenste resultaat. Daarom bieden we ook 5 jaar extra garantie op de installatie van je dak als je voor een Top Team Pro dakdekker kiest.

Vraag je gratis offerte