Wat kost een nieuw dak met leien?

Auteur Eternit Datum 11 apr 2017

Voor particulieren
Kostprijs
Dak
Moerbeke Eternit
Moerbeke Eternit

Wanneer je een huis aan het bouwen bent of je dak aan renovatie toe is, stel je je een hele hoop vragen. Een van die prangende vragen is ongetwijfeld: “Wat kost een nieuw dak?”. Gezien de grote waaier aan mogelijkheden is daar geen pasklaar antwoord op te geven.

De precieze totaalkost van een nieuw dak hangt immers af van allerlei factoren. Denk maar aan de hoeveelheid hulpstukken die nodig is, de staat van het onderdak, de plaatsingskosten en natuurlijk ook de kostprijs van het gekozen product. Onze productmanager geeft je toch graag enkele richtprijzen mee, die zijn steeds exclusief btw en inclusief plaatsingskosten.

Standaard vezelcementleien

  • De Alterna lei is een vezelcementlei met een gladde oppervlakte, rechte boorden en een matte coating. Ze bestaat met rechte hoeken of afgeschuinde hoeken. Leverbaar in 12 verschillende kleuren.
  • Boronda is een vezelcementlei met een zeer glad oppervlak en afgeronde boorden. Dit om de waterafvoer te vergemakkelijken. De Boronda lei is ofwel vierhoekig, ofwel met 2 afgesneden hoeken leverbaar.
  • Het reliëfoppervlak, de gebroken randen en de matte leisteenkleur geven New Stonit de uitstraling van een natuurlei, met alle voordelen van een vezelcementlei. 

Voor leien in dubbele dekking / maasdekking geplaatst, schommelen de prijzen per m² tussen 40 en 60 euro, afhankelijk van het type en het formaat lei dat je kiest (richtprijs leien excl. btw, incl. plaatsingskosten).

Vraag je gratis staal
Vraag vrijblijvend een offerte bij een Top Team Pro dakdekker
Lees meer over de mogelijkheden met Eternit vezelcementleien

Op zoek naar inspiratie?

Vraag dan een gratis exemplaar van ons inspiratieboek Inspirations leien

Gratis inspiratieboek