Laat je inspireren door Cedral sidings

Met Cedral sidings kies je voor een duurzaam en eigentijds materiaal. Geen wonder dat het dus vaak gekozen wordt bij renovaties om een mooi geheel te creëren tussen je nieuwe aanbouw, uitbouw of dakkapel en je bestaande woning. Bovendien zijn deze gevelstroken eenvoudig te plaatsen, vragen weinig of geen onderhoud en moet je niet meer schilderen. Ontdek het zelf en bestel een gratis staal!
Bestel je gratis staal

Voor renovatie en nieuwbouw

Denk je aan een make-over van je woning? Een dakkapel, aanbouw, uitbreiding of nieuwbouw? Wil je jouw gevel renoveren? Laat je creativiteit de vrije loop: met de Cedral sidings kan het allemaal.
Deventer Cedral sidings verticaal

Verticaal of horizontaal

Deventer Cedral sidings verticaal
Kies zelf de stijl die bij je woning past. Ga voor een klassieke overlappende plaatsing, kies een strakke afwerking met tand-en-groef of toon je persoonlijkheid met een verticale plaatsing.

Waaier van kleuren

Je kan niet alleen kiezen voor een houtnerfstructuur of een effen look, maar ook met de kleuren kan je eindeloos variëren voor het juiste resultaat.

Bestel meteen je gratis staal!

Cedral Wood: de warme uitstraling van hout

Kies voor een gevelstrook met houtnerfstructuur die je klassiek overlappend plaatst of met een tand-en-groef systeem voor een strakke afwerking. Dit zijn de toppers in ons gamma, bestel meteen je gratis staal of bekijk nog meer kleuren.

Cedral Smooth: een egale, strakke look

Voor een effen en strakke look die bij alle moderne woningen past kies je de Smooth-afwerking die overlappend plaatst of met een tand-en-groef systeem. Dit zijn de meest populaire kleuren, bestel meteen je gratis staal of bekijk nog meer kleuren.