Een geschikte dakpan voor elke bouwstijl

Auteur Eternit Datum 04 okt 2016

Klei
Beton
Voor particulieren
Dak
Oostduinkerke kleidakpannen tuiles terre cuite Harmonie New Eternit

Over smaken en kleuren valt niet te twisten. Gelukkig maar! Het spreekt voor zich dat jij je eigen stijl hebt en dat je die ook doortrekt in de keuze voor je interieur, je kledij, maar zeker ook voor de dakbedekking van je huis. Of je nu houdt van traditie of het hedendaagse, van rustiek of minimalisme, van warme aardetinten of stijlvol zwart, er is altijd een geschikte dakpan voor elke bouwstijl.

Gegolfd of vlak? Beton of keramisch?

De traditionele gegolfde keramische dakpannen, ook wel kleidakpannen genoemd, en betonpannen lenen zich uitstekend voor rustieke en stijlvolle gebouwen. De vlakke varianten geven het dak meteen een moderne en strakke uitstraling. Gaat je voorkeur veeleer uit naar een landelijke bouwstijl met een charmante look? Dan zijn de kleine kleitegelpannen de ideale keuze.

Uitgebreid aanbod dakpannen

Eternit heeft een uitgebreid en gevarieerd gamma dakpannen in talrijke kleuren, vormen en materialen. Zo kan je de dakpan kiezen die het best aansluit bij jouw hellend dak. Welke keuze je ook maakt, alle dakpannen zijn duurzaam, sterk en gaan erg lang mee.

Wist je dat Eternit nu ook esthetische zonnedakpannen heeft ontworpen om maximaal te genieten van zonne-energie? Met de Solesia zonnelei en -pan biedt Eternit voor alle courante types van hellende daken een op maat ontworpen en perfect geïntegreerde zonnestroomoplossing aan. Bereken hier jouw ideale Solesia zonnesysteem met onze nieuwe gratis calculator.

De voordelen van keramische of betonnen dakpannen in de praktijk ervaren? Vraag een gratis staal aan.

Op zoek naar meer inspiratie? Vraag vlug een exemplaar van ons inspiratieboek Inspirations dakpannen aan.