Vlakke of golvende dakpannen - alles is mogelijk

Auteur Eternit Datum 15 aug 2016

Klei
Beton
Voor particulieren
Dak
Putte keramische dakpan tuile en terre cuite Eternit

In het assortiment dakpannen kan je, naast kleitegelpannen, kiezen voor beton- of keramische dakpannen. In beide productgroepen tref je verschillende modellen en kleuren aan. Zowel vlakke als golvende dakpannen maken deel uit van het gamma!

Met vlakke dakpannen creëer je een strak dakvlak dat aansluit bij de hedendaagse minimalistische architectuur. De golvende pannen brengen meteen een warme, rustieke sfeer op je dak en zorgen voor charme en karakter.

Betondakpannen

Denderhoutem betondakpan tuile en beton Horizon Eternit

De nieuwste betondakpan is de kleine, vlakke Horizonpan. Deze betonnen dakpan met afgeronde neus is veruit de elegantste vlakke betondakpan op de markt en past perfect bij de minimalistische architectuur. Horizon dakpannen zijn dun, uiterst sterk en sluiten naadloos aan elkaar aan. De ‘zwevende neus’ droogt de dakpan nog sneller en verzekert een extra lange levensduur

Sneldek betondakpan tuile en béton Eternit

De golvende Sneldek betondakpan zit in de lift! Het is sinds jaren de meest verkochte microbetondakpan in België. Sneldek heeft haar naam zeker niet gestolen. Deze dubbelgewelfde dakpan is inderdaad snel gelegd. Bovendien is ze zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie en laat ze zich perfect combineren met alle architecturale stijlen. 

Keramische dakpannen

Mikado keramische dakpan tuile en terre cuite Eternit

Nieuw in het assortiment keramische dakpannen is de vlakke pan Mikado. Deze keramische dakpan heeft een elegante afgeschuinde neus en sluit eveneens perfect aan bij de hedendaagse, minimalistische architectuur die vraagt om een strakke dakafwerking. Alle Mikado dakpannen worden geproduceerd uit zorgvuldig geselecteerde Duitse klei, waardoor een topkwaliteit gegarandeerd wordt. 

Harmonica kleipan tuile en terre cuite Eternit

Wat de golvende keramische dakpannen betreft, is Harmonica de absolute topper in het Eternit gamma. Harmonica is veelzijdig inzetbaar en beschikt over een mooi genuanceerd kleurengamma. De vorm van de dakpannen wordt bepaald door een parallel lopende ronde wel, overgaand in een licht hol afwateringsvlak. Top prijs-kwaliteitverhouding! 

De voordelen van keramische of betonnen dakpannen in de praktijk ervaren? Vraag een gratis staal aan.

Op zoek naar meer inspiratie? Vraag vlug een exemplaar van ons inspiratieboek Inspirations dakpannen aan