Nieuwe uitgave van architectenboek ‘Best of Slates’

Auteur Sarah Leysen Datum 20 sep 2017

Best of Slates 5 cover image

Inspirerende realisaties met solide Eternit-leien

Dakspecialist Eternit stelt vandaag de vijfde editie van zijn architectenboek ‘Best of Slates’ voor. De vezelcementlei blijft dan ook een kwalitatief en duurzaam bouwmateriaal, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Architecten vinden in dit boek tal van vernieuwende projecten met leien, met inspirerende foto’s, praktische projectdata en technische informatie.

Zelfs na meer dan 100 jaar blijft de vezelcementlei een vernieuwend bouwmateriaal, inzetbaar voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als hoogwaardig en duurzaam composietproduct verzekert het goede prestaties met een minimale impact op het milieu. Vezelcementleien bestaan immers voor 95 procent uit minerale materialen en grondstoffen van natuurlijke oorsprong. Zo bieden ze de bouwsector een milieuvriendelijk alternatief voor daken en gevels.

Eternit heeft in ‘Best of Slates’, volume 5, opmerkelijke realisaties van architecten uit de Benelux gebundeld. Dankzij de talloze formaten en kleuren sluiten zij met vezelcementleien aan bij traditionele bouwstijlen en geven ze er een moderne interpretatie aan, of het nu gaat om residentiële projecten of publieke gebouwen, zoals sporthallen en scholen. Om de bouwwereld nog meer mogelijkheden te bieden, blijft Eternit inzetten op nieuwe producten en plaatsingsmethodes.

Je kan een gratis exemplaar van ‘Best of Slates 5’ aanvragen via www.eternit.be/BestofSlates.

Over Eternit
Eternit is een toonaangevend producent van toekomstgerichte en duurzame oplossingen voor hellend dak en gevel. Jarenlange investeringen en opgebouwde knowhow maken van Eternit een betrouwbare en solide partner voor alle residentiële, industriële en agrarische bouwprojecten. Eternit nv behoort tot Etex, een Belgische industriële bouwmaterialengroep die internationaal actief is. De bedrijven van Etex vormen een wereldwijde organisatie met meer dan 17.500 medewerkers, actief in 45 landen wereldwijd.

Meer info
Sarah Leysen I Communication Manager Roof
Tel.: +32 15 71 73 71 I Mail: sarah.leysen@eternit.be

Vraag je gratis exemplaar