Welke gevel past bij jou?

Bij Eternit hebben we een materiaal voor elke stijl!

  • Wil je een dak en gevel in één geheel? Daar lenen onze leien zich uitstekend voor: verschillende van onze patronen kunnen van je dak gewoon op je gevel doorlopen. Ook kan je kiezen voor kleitegelpannen, in het Verenigd Koninkrijk al jaren een gewilde look omwille van het rustieke karakter. Elke pan is uniek en zorgt voor warme kleurtinten.
  • Mag het meer een architecturaal statement zijn? Dan zijn onze EQUITONE gevelpanelen zeker iets voor jou. Je kan er creatief mee aan de slag: elke vorm is mogelijk en met perforaties geef je een unieke toets aan je gevel.
  • Heb je een bestaande woning en wil je die uitbreiden met een uitbouw of dakkapel? Voor de afwerking zijn onze Cedral sidings een uitstekende keuze: je hoeft ze niet te schilderen en ze zijn nog makkelijk te plaatsen ook. Je krijgt een typisch cederhouten look, maar zonder het onderhoud!
  • Toch nog een baksteen in de maag? Zowel onze kleidakpannen als onze betondakpannen sluiten perfect aan bij de stijl die je zoekt. Bovendien bieden wij ook producten die ondersteuning bieden voor steenstrips.

Referentieprojecten

Op zoek naar inspiratie? Je vindt ongetwijfeld leuke ideeën tussen onze vele gevels in je buurt. 

Referentieprojecten in je buurt

Ontdek ons uitgebreide productgamma

Vind een plaatser

Zoek je een kwalitatieve dakdekker of gevelplaatser? Eternit heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die onze materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren.

Vind een plaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure