Professionele tools

Gekozen voor Eternit? Uitstekend idee! Bovendien helpen we je graag op weg met heel wat technische ondersteuning. Uiteraard vind je al heel wat informatie in onze technische documenten en plaatsingsgidsen maar we bieden ook handige tools aan die je verder helpen.

BIM-modellen voor architecten

Dankzij onze gratis BIM-modellen voor dakpannen of leien of voor EQUITONE gevelpanelen, hoef je zelf onze producten niet meer uit te werken in 3D. De modellen zijn onder meer beschikbaar in AutoCAD, Arkey, Revit en IFC. Bovendien zijn ze verreikt met nuttige informatie die je toelaten om snel en makkelijk onze materialen te verwerken in je model. Zo kan je je klanten meteen laten zien waarom Eternit een natuurlijke keuze is.

Bereken de verankering van je dakpannen


Twijfel je over hoeveel bevestigingen je moet voorzien voor het dak dat je aan het leggen bent? Geen nood, geef gewoon het type dakpan, de ligging, de dakhelling en de nokhoogte in onze verankeringstool in en wij berekenen voor jou het aantal bevestigingen.

Start de berekening

Simuleer de kleur van je Cedral sidings


Op basis van de type plaatsing die je voor ogen had, simuleer je de juiste look voor je gevel en kies je zo je ideale kleur. We bieden ook een aantal voorbeeldwoningen die je meteen een juist beeld geven van hoe jouw gevel er kan uitzien. Zo ben je zeker van een fantastisch resultaat.

Simuleer meteen je Cedral sidings kleur

Referentieprojecten

Op zoek naar inspiratie? Je vindt ongetwijfeld leuke ideeën tussen onze vele referentieprojecten

Al onze referentieprojecten

Ontdek ons uitgebreide productgamma

Vind een plaatser

Zoek je een kwalitatieve dakdekker of gevelplaatser? Eternit heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die onze materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren.

Vind een plaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure