Medewerker bedrijfsrestaurant

Afdeling: Fabriek
: Arbeider
Locatie: Kapelle-op-den-Bos

Functie:

Je staat in voor de kwalitatieve uitbating van het bedrijfsrestaurant en de voorziening van de voedsel- en drank op onze site, concreet omvat dit volgende taken:
• Aanvullen van drank- en voedingsautomaten
• Aanvullen en reinigen van de koffiemachines
• Bediening in het bedrijfsrestaurant en verdelen van maaltijden (late- en nachtploeg)
• Uitvoeren van verschillende keukentaken: afwassen, broodjes maken, etc.
• Onderhoud van de eetfaciliteiten; afwassen, reinigen van de tafels, kuisen van het bedrijfsrestaurant en andere eetruimtes
• Voorzien van broodjes en drank besteld voor vergaderingen
• Ophalen van papier en karton in de burelen
• Je werkt van 10u tot 18u of van 18u tem 02u. Uitzonderlijk werk je van 05u tot 13u.

Profiel:
• Je voert je taken op een veilige, hygiënische en kwaliteitsvolle manier uit. 
• Je bent betrouwbaar, kan zelfstandig werken en je neemt je verantwoordelijkheid op.
• Je bent flexibel en je staat open om verschillende taken uit te voeren. Je weet dit vlot te combineren met je vaste functie.
• Je hebt een klantgerichte houding en je staat dagelijks met de glimlach klaar om onze medewerkers te bedienen.
• Je neemt de gepaste initiatieven om je taken efficiënt te organiseren.
• Een rijbewijs B is een troef.