Renoveren met leien? Eternit geeft korting op Batibouw!

Auteur Eternit Datum 14 feb. 2017

Voor particulieren
Renovatie
Leien

Van 18 tot 26 februari 2017 staat Brussels Expo weer volledig in het teken van bouwen en renoveren tijdens Batibouw. Als dak- en gevelspecialist is ook Eternit van de partij. Ben je aan het (ver)bouwen en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Breng zeker een bezoek aan onze stand in hal 5 (stand nummer 5107).

Renovatiepremie voor leien daken

Kies je voor leien? Eternit geeft een renovatiepremie die kan oplopen tot € 400, afhankelijk van de grootte van je dak. Vraag je Renocheck premie aan op onze website of kom voor meer informatie zeker langs op onze Batibouw-stand.

Waarom leien?

Leien zijn de ideale dakbedekking voor alle soorten daken en gevels, zeker als het gaat om renovaties. De vezelcementleien van Eternit zijn namelijk licht, duurzaam en snel te plaatsen. Je moet dus niet ingrijpen in de bestaande structuur en bespaart zo heel wat kosten. Op Batibouw helpen onze experts je bij het maken van de juiste keuze voor je dak.

Waarom Eternit?

Voor de prijs natuurlijk, maar ook voor de uitgebreide garanties die wij, met meer dan een eeuw ervaring in bouwmaterialen, jou kunnen bieden. Kom voor meer informatie zeker langs op onze Batibouw-stand.

Ontdek de Renocheck