Ecolor golfplaten te Roeselare

Meer info

Voor de bouw van zijn nieuwe opslagplaats voor actieve kool werkte Desotec samen met WV Engineers & Architects uit Ronse. Zij wisten de opdrachtgever met hun ontwerp ervan te overtuigen dat een loods met golfplaten best een architecturale meerwaarde kan hebben zonder in te boeten aan functionaliteit en aan duurzaamheid. Golfplaten uit vezelcement zijn corrosiebestendig en hebben een dampdiffuus karakter. Ze zijn dus minder gevoelig voor condensatie dan bijvoorbeeld staalplaten en zorgen er zo voor dat de ruimte en de gestockeerde producten droog en kwalitatief blijven. Tot slot: de integratie van de vele lichtdoorlatende panelen in gevel en dak maakt de werkomgeving een stuk aangenamer.

Details

Adres
Regenbeekstraat 44 8800 Roeselare Belgium
Architect
BM Engineering
Plaatser
Myldes BVBA
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Utiliteitsbouw, loodsen en stallen
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Ecolor

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vind een plaatser

Zoek je een kwalitatieve dakdekker of gevelplaatser? Eternit heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die onze materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren.

Vind een plaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure