Eengezinswoning in Namen met leien

Meer info

Het erg lange, maar niet bijzonder brede grondstuk waarop deze lage-energiewoning werd opgetrokken, wordt gekenmerkt door de beangstigende nabijheid van een ravijn en zijn buitengewone afmetingen. Het compacte, eenvoudige volume van de naar de tuin gerichte woonruimte leunt aan tegen een ringmuur die zich over de hele lengte van het perceel uitstrekt. Een tweede bouwvolume dat als bureau of opslagruimte gebruikt kan worden, bevindt zich eveneens achter de muur en lijkt er wel een uitbouw van te vormen. De ringmuur bestaat uit prefab betondorpels als moderne interpretatie van de versterkingsmuur die in dezelfde straat te vinden is. De ruwe externe aanblik staat daarbij in schril contrast met het gladde oppervlak van de ruitvormig geplaatste vezelcementleien waarmee de gevel van het huis bekleed is.
Toon kaart

Details

Rue de Bomel 5000 Namur Belgium
and'rol - Georg Schmidthals
Gevel
Vrijstaande woning
Nieuwbouw
Alterna
Donkergrijs
Dambordpatroon

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure