Renovatie bedrijfsgebouw in Geldermalsen met leien

Meer info

Het gebouw bevindt zich op een klein perceel dat aan een woonstraat in het dorp grenst. Het complex bestond uit een woonhuisachtig pand met zadeldak en pleistergevel en een hieraan grenzende constructie met plat dak van een totaal ander karakter. Het gebouw met zadeldak werd volledig met donkere vezelcementleien bekleed en de aangrenzende gevel van de uitbreiding van de constructie met plat dak werd van dezelfde bekleding voorzien. Witte ramen, deurelementen en steunpilaren zorgen intussen voor het verband met de overige bouwdelen. De donkere buitenschil bezorgt het geheel ten slotte een moderne aanblik en benadrukt tegelijkertijd de verschillende gebouwvolumes zonder hun eenheid te verstoren.
Toon kaart

Details

Laageinde 15a 4191 NR Geldermalsen Netherlands
Loosbroek
Dak en gevel
Kantoor- of handelsruimte
Renovatie
New Stonit
Leisteengrijs
Dubbele dekking

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure