Renovatie eengezinswoning in Bierk met leien

Meer info

Deze eengezinswoning werd met een aanbouw uitgebreid, die de vorm van het oorspronkelijke gebouw niet wijzigt, maar die als autonoom volume werd toegevoegd. Binnenin is er sprake van een vlotte overgang tussen nieuw en oud; de verticale circulatie werd hernomen en daarrond werden de verschillende niveaus ingericht. Omdat het gebouw bijna tot aan de grens van het perceel reikt, werd de uitbreiding niet voorzien van zijdelingse vensteropeningen; het licht valt binnen via de opening in het dak en in de smalle zijde. Het nieuwe volume is volledig met vezelcementleien bedekt, die voor een verbinding met het dak van het bestaande pand zorgen en die door de uniforme buitenschil het sculpturale effect benadrukken.
Toon kaart

Details

Rue du Templier 67 1331 Bierges Belgium
LR Architectes
Dak en gevel
Vrijstaande woning
Kantoor- of handelsruimte
Renovatie
Alterna
Donkergrijs
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure