Renovatie eengezinswoning in Lede met leien

Meer info

De vorm van het huis bleef in wezen behouden, hoewel de aanblik fundamenteel veranderde. Wat onmiddellijk opvalt, is het sterke contrast tussen zwart en wit: langs de straatkant is de van een isolatielaag voorziene gevel tot aan de nok met donkere bakstenen bekleed, terwijl de gevel aan de tuinkant uit witte vezelcementleien bestaat. Ook het dak van de zijaanbouw is met witte vezelcementleien bedekt, wat het huis met zijn schuine lijnen een eigenzinnige, karakteristieke vorm bezorgt. Langs de tuinkant werd er een nieuwe constructie uit stalen liggers met grote aluminium vensters opgetrokken incl. zonwering. Binnenin werd het huis eveneens volledig gerenoveerd en werd er een houten open trap geplaatst, die alle verdiepingen met elkaar verbindt.
Toon kaart

Details

Nieuwstraat 115 9340 Lede Belgium
Buro Bill - Lien Moens
Dak en gevel
Half-open woning
Renovatie
Alterna
Kristalwit
Dubbele dekking

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure