Renovatie rijwoning in Humbeek met leien

Meer info

In plaats van een winkel bevinden zich in deze volledig omgebouwde rijwoning op de gelijkvloerse verdieping voortaan de woonkamer met woonkeuken, een bergruimte en de ingang. Speel-, slaap- en badkamers werden in de twee bovenverdiepingen ondergebracht. De vroeger doorlopende vensters op de beneden- en bovenverdieping werden met behulp van een houtskeletstructuur in kleinere eenheden onderverdeeld en van felrode houten ramen voorzien. De bestaande muren werden langs binnen geïsoleerd en de boven- en dakverdieping werden aan de achterzijde door middel van houtskeletbouw uitgebreid. Door het nieuwe, met vezelcementleien bedekte dak en de vezelcementleien voor de voor- en achterzijde van het pand in dezelfde kleur, zij het geplaatst in ruitvorm, onderscheidt het huis zich nu duidelijk van zijn omgeving.
Toon kaart

Details

Kerkstraat 247 1851 Humbeek Belgium
Atelier Kyoto - Mevr.Florquin
Dak en gevel
Rijwoning
Renovatie
Alterna
Donkergrijs
Ruitleien (klassieke plaatsing)
Dubbele dekking

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure