Renovatie showroom in Oostakker met leien

Meer info

De kantoren en de showroom moesten een moderne aanblik krijgen en verder beter beantwoorden aan de huidige isolatienormen. Omdat de binnenruimten tijdens de renovatiewerken gewoon verder gebruikt werden, moesten de werken zowel op een korte tijdsspanne als zonder ingrepen op de binnenvertrekken en de dragende delen uitgevoerd worden. Muren en dak werden langs buiten geïsoleerd, terwijl vensters en deuren vernieuwd werden. Het dak en de gevels werden voorzien van een bekleding in donkere vezelcementleien. De aan de voorzijde bevestigde aluminium constructie die als zonwering fungeert en de kantoorruimten tegen inkijk beschermt, zorgt ten slotte voor een mooi accent.
Toon kaart

Details

Antwerpsesteenweg 897 9041 Oostakker Belgium
Zeker wonen - Lievens Thomas
Dak en gevel
Kantoor- of handelsruimte
Renovatie
Alterna
Donkergrijs
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure