Uitbreiding kinesistenpraktijk in Verviers met leien

Meer info

Het aan het bestaande gebouw nieuw toegevoegde volume omvat op de gelijkvloerse verdieping bijkomende fysiotherapieruimten en een slaap- en badkamer op de eerste verdieping. De compacte uitbreiding werkt energie- en kostenbesparend en bezorgt het hele gebouw een uitgesproken aanwezigheid. Het overstek boven de ingang ontstond als gevolg van de gerealiseerde verbinding tussen de privéruimten op de bovenverdieping, maar vormt tegelijkertijd ook een goed zichtbare, beschutte toegang tot het werkgedeelte. De nieuwe ramen en de onderzijde van de bovenverdieping ter hoogte van de ingang hernemen verder ook het wit van de al bestaande ramen. Het nieuwe volume werd ten slotte bekleed met vezelcementleien en past op die manier goed bij het eveneens met vezelcementleien bedekte nieuwe dak.
Toon kaart

Details

Rue Georges Albert 69 4800 Verviers Belgium
S2JD - Jean-David Julemont
Gevel
Kantoor- of handelsruimte
Renovatie
Alterna
Donkergrijs
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure