Meer info

Dit in 1928 opgetrokken huis staat voor een bepaald tijdperk en een bepaalde bouwstijl; een stijl die het pand ook na de veranderingen moest uitstralen. Daarom werd voor de uitbreiding hetzelfde type van venster alsook kaders uit blauwe hardsteen gebruikt en werd de gevel op dezelfde manier met kleine delen gestructureerd als de gevel in baksteen. Toch zorgt de uitbreiding met de scherpe kanten en gladde oppervlakken van de antracietkleurige vezelcementleien voor een duidelijk contrast met de rode bakstenen van het oude gedeelte. De uitbreiding en de renovatie van het hellende dak, dat nu eveneens met vezelcementleien bedekt is, namen ten slotte maar twee maanden in beslag en gedurende al die tijd konden de bewoners gewoon in hun huis blijven wonen.
Toon kaart

Details

Rue des Jardins 36 7060 Soignies Belgium
Guy Vienne
Gevel
Vrijstaande woning
Renovatie
Alterna
Donkergrijs
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure