Verbouwing boerderij tot woning en kantoor in Wadelincourt met leien

Meer info

Alleen de buitenmuren en de externe vorm bleven bij de verbouwing van deze boerderij tot woning en kantoor bewaard. Binnenin werd het gebouw volledig van zijn kern ontdaan en vervolgens nieuw opgetrokken als gemengde constructie uit metaal en metselwerk, kwestie van de buitenmuren niet te belasten, die louter nog als buitenschil fungeren. Nieuw zijn verder ook de fundamenten, de vloeren van de gelijkvloerse en de bovenverdiepingen, de geïsoleerde wanden en de metaalconstructies. Het dak werd met in ruitpatroon geplaatste vezelcementleien bedekt, die perfect samengaan met het oude metselwerk en die de grote doorlopende dakvlakken tot hun recht doen komen.
Toon kaart

Details

Rue du Partiau 23 (?) 7972 Wadelincourt Belgium
David Autem
Dak
Vrijstaande woning
Kantoor- of handelsruimte
Renovatie
Alterna
Donkergrijs
Ruitleien (klassieke plaatsing)

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure