Verbouwing kinderdagverblijf in Huy met leien

Meer info

Door de strategisch gunstige ligging in de buurt van het stadscentrum bleek deze voormalige industriehal de ideale plek om een kinderdagverblijf te beginnen. Vroeger bevond zich hier een grote werkplaats met kantoren langs de straatkant. Vandaag wordt de gelijkvloerse verdieping gebruikt als ontvangsthal en speelruimte, zijn er op de eerste verdieping twee slaapzalen en een bureauruimte ingericht en telt de tweede verdieping nog extra vertrekken, voorlopig zonder bestemming. De gevel die uit grijs geschilderde klinkerstenen bestond en uit verschillende lagen was samengesteld, kreeg ten slotte een uniforme, moderne aanblik dankzij de nieuwe bekleding met grijze vezelcementleien.
Toon kaart

Details

Chaussée des Forges 129 4500 Huy Belgium
Huet Vincent
Dak en gevel
Openbaar gebouw
Renovatie
Alterna
Donkergrijs
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure