Wellnesscentrum in Mainvault met leien

Meer info

Het wellnesscentrum ligt in de dalkom bij het binnenrijden van de gemeente Mainvault. Het sobere, minimalistische gebouw herinnert in zijn omtreklijnen aan de landbouwschuur die we vroeger op deze plek aantroffen. Zijn duidelijke contouren zonder uitstekend dakgedeelte wordt door de buitenschil uit slechts één materiaal – vezelcementleien – nog extra benadrukt. Onderbroken wordt de uniforme buitenschil alleen door enkele houten elementen die de toegangszone en een aantal vensteropeningen kenmerken. Een voetgangersbrug uit hout en metaal kruist de Vériomplanque en leidt naar de hoofdingang van het wellnesscentrum. De sculpturale werking verleent het gebouw tot slot nog een signaalfunctie die strookt met zijn openbaar gebruik.
Toon kaart

Details

Chaussée de Frasnes 154 7812 Mainvault Belgium
Holoffe-Vermeersch
Dak en gevel
Vrijstaande woning
Kantoor- of handelsruimte
Nieuwbouw
Alterna
Donkergrijs
Dubbele dekking

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure