Woonhuis in Malmedy met leien

Meer info

Op dit smalle perceel met een breedte van 3,80 m en een grondoppervlakte van slechts 31 vierkante meter bevond zich vroeger een kleine werkplaats. Deze constructie werd afgebroken en vervangen door een bijzonder woonhuis dat qua vorm weliswaar in de huizenrij past, maar dat tegelijk toch ook een duidelijk contrapunt vormt door de zuivere, uniforme buitenschil voor gevels en dak uit donkere vezelcementleien. Om de bewoners te beschermen tegen de nieuwsgierige blikken van voorbijgangers in deze drukke straat, werden er voor de grote glaspartijen onderbroken houten latten geplaatst. Binnenin is de woning licht met veel invallend zonlicht. Door de grote open ruimtes achteraan de woning komen ook het groen langs de oever en het uitzicht over het dal volledig tot hun recht.
Toon kaart

Details

Rue Abbé Peters 4960 Malmedy Belgium
Bastin & Becker
Dak en gevel
Rijwoning
Nieuwbouw
Alterna
Donkergrijs
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure