Woonzorgcentrum in Middelkerke met leien

Meer info

De drie delen van het woonzorgcentrum onderscheiden zich qua vormen en materialen. De serviceflats zijn in een ringvormig volume uit zandkleurige baksteen ondergebracht, dat naar de kleur en de textuur van het vroegere duinlandschap verwijst. De woonzorgkamers bevinden zich in vier korte, naar het toegangsplein en het aangrenzende park gerichte gebouwvleugels. Hun met donkere vezelcementleien beklede gevels verlenen deze eenheid een meer stedelijke uitstraling. Beide delen zijn via een balkvormig volume met elkaar verbonden, dat door het samenspel tussen de gordijngevels in glas en de gordijnen met kleurrijke panden een transparante, vrolijke uitstraling krijgt. In dit verbindingsgedeelte bevinden zich woonvertrekken, de polyvalente ruimte en de kantoren.
Toon kaart

Details

Koninginnelaan/Duinenweg/IJzerlaan 8430 Middelkerke Belgium
VANDENBUSSCHE SYLVIE - DEJONGHE
Dak en gevel
Openbaar gebouw
Nieuwbouw
Alterna
Donkergrijs
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure