Zorgcentrum in 's-Heer Arendskerke met leien

Meer info

Op de locatie van het huidige zorgcentrum Poelwijck wordt in twee fasen een nieuw woon- en zorgcentrum opgetrokken. Daarbij werd eerst een ruim opgezet complex van woningen met een aanbod aan verzorgings- en wellnessdiensten gerealiseerd. De verschillend vormgegeven gebouwen van deze fase werden tot een eenheid verbonden door het gebruik van keramisch rode vezelcementleien voor gevels en dak. Het complex zelf bestaat uit 16 appartementen, 4 groepswoningen en 21 serviceflats voor senioren, die zowel te koop als te huur worden aangeboden. Verder zijn er verschillende gemeenschappelijke lokalen, vertrekken voor het verstrekken van de diverse vormen van verzorging, een kinderdagverblijf en praktijkruimten voorzien. Na voltooiing van de eerste bouwfase werd vervolgens het oude zorgcentrum afgebroken om plaats te maken voor de tweede fase bestaande uit 31 gelijkvloerse woningen in een waaier aan types.
Toon kaart

Details

Poelwijck-Slotstraat 15 4458 BK 's-Heer Arendskerke Netherlands
Oomen Architecten
Dak en gevel
Rijwoning
Openbaar gebouw
Nieuwbouw
Alterna
Keramisch rood
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vraag je gratis staal

Ga naar ons productoverzicht en voeg het gewenste staal toe door op het winkelmandje te klikken. Rond daarna je bestelling af. Je gratis staal komt dan snel jouw richting uit!

Gratis staal

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure