Zorgcentrum in 's-Heer Arendskerke met leien

Meer info

Op de locatie van het huidige zorgcentrum Poelwijck wordt in twee fasen een nieuw woon- en zorgcentrum opgetrokken. Daarbij werd eerst een ruim opgezet complex van woningen met een aanbod aan verzorgings- en wellnessdiensten gerealiseerd. De verschillend vormgegeven gebouwen van deze fase werden tot een eenheid verbonden door het gebruik van keramisch rode vezelcementleien voor gevels en dak. Het complex zelf bestaat uit 16 appartementen, 4 groepswoningen en 21 serviceflats voor senioren, die zowel te koop als te huur worden aangeboden. Verder zijn er verschillende gemeenschappelijke lokalen, vertrekken voor het verstrekken van de diverse vormen van verzorging, een kinderdagverblijf en praktijkruimten voorzien. Na voltooiing van de eerste bouwfase werd vervolgens het oude zorgcentrum afgebroken om plaats te maken voor de tweede fase bestaande uit 31 gelijkvloerse woningen in een waaier aan types.

Details

Adres
Poelwijck-Slotstraat 15 4458 BK 's-Heer Arendskerke Nederlands
Architect
Oomen Architecten
Elementen
Dak
Gevel
Dak en gevel
Type woning
Rijwoning
Openbaar gebouw
Projecttype
Nieuwbouw
Gebruikte materiaal
Alterna
Kleur
Keramisch rood
Installatiemethode
Halfsteensverband

Het copyright van de architect moet altijd vermeld worden bij gelijk welk gebruik van (één van) deze foto's.

Vind een plaatser

Zoek je een kwalitatieve dakdekker of gevelplaatser? Eternit heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die onze materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren.

Vind een plaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure