Top Team Pro dakdekkers bekroond met award

Auteur Eternit Datum 08 okt 2018

Dakdekker
Leien
Voor plaatsers
Klei
Voor particulieren
Dak

Ook dit jaar heeft Eternit een aantal awards uitgereikt aan Top Team Pro dakdekkers als erkenning voor hun professionele werk. De afgelopen maanden hebben de dakwerkers massaal foto’s opgestuurd van hun knapste realisaties. Uit al die inzendingen koos een gekwalificeerde jury twee winnaars voor de mooiste referentieprojecten met leien en dakpannen, en dat op basis van een aantal criteria zoals: het gebruikte product, de moeilijkheidsgraad en correctheid van de installatie, het niveau van afwerking en uiteraard ook nog het esthetische aspect. Ook werd de beste online Top Team Pro collega bekroond. Met plezier stellen we de drie winnaars voor! 

De winnaars voor 2018 zijn: 

SPRL TOITURES DUDA

SPRL TOITURES DUDA voor ‘Mooiste project met leien 2018’

SPRL TOITURES DUDA
Dakdekker SPRL TOITURES DUDA uit Erquelinnes plaatste onze donkergrijze Alterna-leien op het dak van deze nieuwbouwwoning in Boussu-lez-Walcourt. De leien in groot formaat (80 x 40) werden in halfsteensverband gelegd. De geslaagde combinatie van de vezelcementleien met de houten wanden viel meteen in de smaak bij de jury. Het project is een modern gebouw dat uit strakke volumes bestaat, en tegelijk perfect past in een natuurlijke omgeving. 
C&M BELGIUM

C&M BELGIUM voor ‘Mooiste project met keramische dakpannen 2018’

C&M BELGIUM
De complexiteit van dit dak is toch wel opmerkelijk. Kijk maar eens naar de afwerking van de dakkapellen, nokken en goten, en naar de vele dakvlakken die je ziet verschijnen. Felicitaties aan C&M BELGIUM uit Muizen! Deze Top Team Pro dakdekker is verantwoordelijk voor de correcte plaatsing van de Mikado dakpannen in Leikleur Engobe. Een knap staaltje vakmanschap! 

Dakwerken De Baets voor ‘Beste online Top Team Pro vakman 2018’

Dakwerken De Baets uit Knesselare is een heel actieve gebruiker van dit Top Team Pro platform, een online omgeving voor onze dakdekkers. Hij verzamelde ondertussen al heel wat punten dankzij het opladen van referentieprojecten. Ook in de webshop en op de activiteitenpagina heeft deze dakdekker al verschillende bestellingen geplaatst. Een terechte winnaar voor deze digitale award! 

 

Van harte proficiat aan de winnaars! 


Op zoek naar een betrouwbare dakdekker?

Eternit heeft een netwerk van ervaren en professionele dakdekkers opgebouwd die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel dragen. We kennen hen dan ook het Top Team Pro label toe. Bovendien bieden we 5 jaar extra garantie op de installatie van je dak als je de werkzaamheden toevertrouwt aan een Top Team Pro vakman.

Ik zoek een dakdekker