Professionele tools

Gekozen voor Eternit? Uitstekend idee! Bovendien helpen we je graag op weg met heel wat technische ondersteuning. Uiteraard vind je al heel wat informatie in onze technische documenten en plaatsingsgidsen maar we bieden ook handige tools aan die je verder helpen.

Computer model

BIM-modellen voor architecten

Computer model

Dankzij onze gratis BIM-modellen voor leien of voor EQUITONE gevelpanelen, hoef je zelf onze producten niet meer uit te werken in 3D. De modellen zijn onder meer beschikbaar in AutoCAD, Arkey, Revit en IFC. Bovendien zijn ze verreikt met nuttige informatie die je toelaten om snel en makkelijk onze materialen te verwerken in je model. Zo kan je je klanten meteen laten zien waarom Eternit een natuurlijke keuze is.

 

 

verankering dakpannen Eternit

Bereken de de ruwheidscategorie van het terrein

verankering dakpannen Eternit

 

Elke windrichting veroorzaakt overdrukken op de blootgestelde gevel (die waarop de wind rechtstreeks inwerkt) en onderdrukken op alle andere gevels. Dit bepaalt de ruwheidscategorie, die een invloed heeft op de bevestiging van je dak- of gevelmateriaal. Maak je berekening met de tool van het WTCB.

Start de berekening

Vind een plaatser

Zoek je een kwalitatieve dakdekker of gevelplaatser? Eternit heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die onze materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren.

Vind een plaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure