EQUITONE GEVELPANELEN = DESIGN POTENTIAL

EQUITONE is een in de massa gekleurd gevelbekledingsmateriaal dat werd ontwikkeld met én voor architecten:

  • Elk EQUITONE paneel is uniek en bezit het primitieve karakter van het natuurlijke composietmateriaal dat uitsluitend uit cement, cellulose en mineralen bestaat
  • De panelen hebben een maximale grootte van 1.25 x 3 m en kunnen in een werkplaats of op de werf in elk formaat worden verzaagd
  • Door te spelen met verschillende vormen en formaten ontstaan er unieke creaties
  • Het materiaal kan doorboord en zelfs bedrukt worden
  • Omdat EQUITONE in de massa wordt gekleurd, krijgt je gevel altijd een uniek en homogeen karakter, ongeacht het ontwerp van je project

Een materiaal voor elke stijl

EQUITONE [linea]

Kies voor een stoere aanblik, die een telkens veranderend schaduweffect creëert door zijn diepe groeven.

EQUITONE [linea]

EQUITONE [tectiva]

Het ruwe oppervlak zorgt ervoor dat elk paneel uniek is in zijn afwerking en kleurenschakering.

EQUITONE [tectiva]

EQUITONE [materia]

Geniet van natuurlijke, subtiele schakeringen dankzij het gestructureerde maar toch fluweelachtige oppervlak.

EQUITONE [materia]

EQUITONE [natura]

Kies voor een matte afwerking met zijdezacht aanvoelen. Een extra “PRO” toplaag is verkrijgbaar voor extra krasbestendigheid en levenslange anti-graffiti-eigenschappen.

EQUITONE [natura]

EQUITONE [pictura]

Zin in frisse accenten voor je gevel? EQUITONE [pictura] biedt een selectie hedendaagse kleuren voorzien van een extra geharde topcoating die zorgt voor een hard en krasbestendig oppervlak met levenslange anti-graffiti eigenschappen. 

EQUITONE [pictura]

Ontwerpvrijheid

Dankzij EQUITONE hoeft jouw gevel geen regels meer te volgen. Alles is mogelijk!

Vorm

Kies voor verschillende vormen om een spel van licht en schaduw te creëren. De krachtige belijning vraagt alle aandacht terwijl de sobere uitstraling behouden blijft.

Design

Elk designidee kan uitgewerkt worden, en zelfs doorgetrokken worden in het meubilair en de binnenarchitectuur dankzij de veelzijdigheid van het materiaal.

Creativiteit

Laat je creativiteit de vrije loop met een aaneenschakeling van doorboorde of zelfs bedrukte panelen. Het resultaat is altijd uniek en ingetogen. 

Vind een gevelplaatser

Zoek je een kwalitatieve plaatser voor je gevelbekleding? Wij hebben een netwerk van gekwalificeerde gevelplaatsers die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel dragen. Ze kennen onze producten en plaatsingsrichtlijnen en brengen jouw project tot een goed einde.

Vind een gevelplaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure