Toepassingen met golfplaten

Je zoekt een dakbedekking voor je tuinhuis of een gebouw in de agrarische of industriële sector? De golfplaten van Eternit bieden de oplossing!

Voor je tuinhuis of carport

De Ardex golfplaat is de perfecte oplossing voor kleine gebouwen met korte dakhellingen.

Voor je tuinhuis of carport

Voor de landbouw

Onze vezelcement golfplaten creëren de ideale omstandigheden voor jou, het welzijn van je dieren en de kwaliteit van de opgeslagen goederen in de stal of loods.

Voor de landbouw

Voor de industrie

Een duurzame dakbedekking voor een industrieel gebouw of een project in de utiliteitssector? Eternit golfplaten creëren de ideale omstandigheden voor mens en product.

Voor de industrie

Assortiment

Met de Eternit golfplaat kies je voor een dak dat het welzijn van mens en dier centraal stelt. De unieke eigenschappen van onze golfplaten zijn de beste garantie voor een gebouw met een lange levensduur.

Ecolor

Deze golfplaat is de absolute topper in het gamma: ruim aanbod aan lengtes, uitgebreid kleurengamma en de ruimste keuze aan hulpstukken.

ECOLOR

Ecolor Extra

De golfplaat die al jaren haar degelijkheid bewijst op gebied van sneeuw- en regendichtheid bij lage en lange dakhellingen.

ECOLOR EXTRA

Ardex

Deze golfplaat heeft een mooie kleine golf. Toegepast op tuinhuisjes en carports zorgt Ardex voor een blijvende bescherming tegen regen.

ARDEX

VIND EEN CONSTRUCTEUR

Op zoek naar een kwalitatieve constructeur voor het golfplaten dak van je stal of loods? Voer je postcode in en en vind een constructeur in je buurt.

Vind een constructeur in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure