Creëer een schoon, comfortabel en veilig industrieel gebouw en magazijn

industrial

Creëer een schoon, comfortabel en veilig industrieel gebouw en magazijn

Energie-efficiëntie, duurzaamheid en een lange levensduur hebben de hoogste prioriteit bij de bouw of renovatie van een industrieel gebouw. Het welzijn van de mensen die gebruikmaken van de infrastructuur en de kwaliteit van je voorraad hangen ervan af. Maar ook het juiste ontwerp is belangrijk. Daarom zijn onze oplossingen beschikbaar in een groot aantal kleuren. Zodat je magazijn bij je merk of in de omgeving past.

Kies voor efficiëntie en een lange levensduur

industrial

Kies voor efficiëntie en een lange levensduur

Vezelcement is een natuurlijk materiaal dat ademt. Het stelt je in staat om de temperatuur in het gebouw te regelen en voorkomt de opstapeling van vocht en bacteriën. Aangezien vezelcement geen metaal bevat, gaat het niet roesten, schimmelen of oxideren. Je goederen worden in ideale omstandigheden opgeslagen. Zo kunnen jij en je medewerkers decennialang genieten van een hoogwaardige, onderhoudsarme infrastructuur.

Gezond investeren

industrial

Gezond investeren

In een industrieel gebouw is een laag geluidsniveau van essentieel belang om een aangename werkruimte te creëren. Vezelcement werd getest bij zware regenval en absorbeerde twee keer zoveel als een metalen dakbedekking. Welke isolatie je ook kiest.

Maak het veilig

Brandrisico dient een prioriteit te zijn tijdens de bouw of renovatie van een industrieel gebouw. En vooral in een risicovolle omgeving. Golfplaten van Eternit voldoen aan de strengste normen inzake brandveiligheid.

Welke isolatie heb ik nodig?

Welke isolatie heb ik nodig?

Isolatie is niet altijd een noodzaak voor je industrieel gebouw. Dat hangt af van je activiteit. Neem contact op met onze accountmanagers voor het beste advies en de beste informatie. Ze zullen je graag te woord staan en al je vragen beantwoorden.

no-insulation.jpg

Geen isolatie

Voor gewone opslag
Als je gebouw niet verwarmd of gekoeld is en er werkt niemand, dan hoef je niet te isoleren. De investering is het niet waard. Een goede ventilatie daarentegen is essentieel.

full insulation.jpg

Volledige isolatie onder de dakgordingen

Volledige controle over het binnenklimaat
Deze oplossing is ideaal voor het comfort van je medewerkers en om de kwaliteit van je goederen te behouden. Op die manier kun je de gebouwtemperatuur regelen. Bovendien worden koude neerwaartse luchtstromen vermeden en wordt een optimale luchtstroom mogelijk gemaakt.

insulation above purlins.jpg

Volledige isolatie boven de dakgordingen

Isolatie voor je budget
Hier zitten de golfplaten direct bovenop lange isolatiepanelen. Dat betekent dat ze makkelijker te plaatsen zijn – een budgetvriendelijke optie! Bij deze isolatie zal je echter rekening moeten houden met koude neerwaartse luchtstromen.

Wat zeggen onze klanten

Wat zeggen onze klanten

Lees de ervaringen van onze klanten

 

De nieuwe werkplek is gewoon geweldig. Er komt zoveel licht binnen! Bovendien is het geluidsniveau bij regenval erg aangenaam voor mijn medewerkers.

Bart – eigenaar van een industriële werkplek

AdobeStock_302271370.jpeg

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies voor jouw project.

Veelgestelde vragen

Op zoek naar meer informatie? Bekijk zeker hier onze Frequently Asked Questions (veelgestelde vragen).