Creëer een mooie, comfortabele en veilige thuis

residential

Creëer een mooie, comfortabele en veilige thuis

Energie-efficiëntie, duurzaamheid en een lange levensduur hebben de hoogste prioriteit bij de bouw of renovatie van een residentieel gebouw. Maar ook het juiste ontwerp is belangrijk, zowel op het platteland als in de stad. Daarom zijn onze oplossingen beschikbaar in een groot aantal kleuren die passen bij je locatie en ontwerp.

Kies voor efficiëntie en een lange levensduur

corrugated sheets

Kies voor efficiëntie en een lange levensduur

Vezelcement biedt goede thermische prestaties. Het is een ademend en natuurlijk materiaal, en in combinatie met de juiste isolatie kun je er de temperatuur in je gebouw mee regelen. Bovendien voorkomt het de opstapeling van vocht en bacteriën. Het materiaal roest niet, schimmelt niet en oxideert niet. Zo creëer je een hoogwaardige, onderhoudsarme woning voor tientallen jaren.

Ontwerp met stijl

corrugated sheets

Ontwerp met stijl

Onze vezelcementoplossingen zijn verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Van natuurlijk grijs tot leisteenblauw. Je kunt ervoor kiezen om op te vallen in je omgeving of er net in op te gaan.

Gezond investeren

Een laag geluidsniveau is essentieel in een woongebouw. Vezelcement werd getest bij zware regenval en absorbeerde twee keer zoveel geluid als een metalen dakbedekking. Het vermindert het geluid, welke isolatie je ook kiest.

Maak het veilig

corrugated sheets

Maak het veilig

Brandrisico dient een prioriteit te zijn tijdens de bouw of renovatie van een woning. Golfplaten van Eternit voldoen aan de strengste normen inzake brandveiligheid.

Welke isolatie heb ik nodig?

Welke isolatie heb ik nodig?

Isolatie is essentieel in een residentieel gebouw om de bewoners in de winter te beschermen tegen de koude en in de zomer tegen de warmte. Neem contact op met onze accountmanagers voor het beste advies en de beste informatie. Ze zullen je graag te woord staan en al je vragen beantwoorden.

full insulation.jpg

Volledige isolatie onder de dakgordingen

Volledige controle over het binnenklimaat

Deze oplossing is ideaal voor je comfort. Op die manier kun je de gebouwtemperatuur regelen. Bovendien worden koude neerwaartse luchtstromen vermeden en wordt een optimale luchtstroom mogelijk gemaakt.

insulation above purlins.jpg

Volledige isolatie boven de dakgordingen

Isolatie voor je budget

Hier zitten de golfplaten direct bovenop lange isolatiepanelen. Dat betekent dat ze makkelijker te plaatsen zijn – een budgetvriendelijke optie! Bij deze isolatie zal je echter rekening moeten houden met koude neerwaartse luchtstromen.

Wat zeggen onze klanten?

Wat zeggen onze klanten?

Lees de ervaringen van onze klanten

 

De vezelcementplaten passen erg goed in het totaalplaatje van mijn huis. Ze zorgen voor een uniek karakter dat tientallen jaren meegaat.

Patricia – Huiseigenaar

AdobeStock_233884844.jpeg

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies voor jouw project.

Veelgestelde vragen

Op zoek naar meer informatie? Bekijk zeker hier onze Frequently Asked Questions (veelgestelde vragen).