Een benadering op maat van je sector

farmer

Een benadering op maat van je sector

Bij het bouwen of renoveren van een agrarisch gebouw, moet met veel aandachtspunten rekening worden gehouden. We weten dat je veel belang hecht aan het welzijn van je dieren en dat je de kwaliteit van je opgeslagen goederen wil garanderen.

Het dak van een stal of schuur speelt een belangrijke rol voor het klimaat in het gebouw. Onze collega's bij Eternit kunnen je helpen in je zoektocht naar de juiste omstandigheden voor jezelf, je dieren of je goederen. Afhankelijk van je behoeften of die van je dieren vind je hier de ideale dakoplossing om het juiste stalklimaat te creëren. Daarbij spelen veel verschillende parameters en overwegingen een rol. Denk maar aan ventilatie, temperatuur, luchtvochtigheid, isolatie, lichtinval en duurzame energie. En of het nu gaat om melkvee, vleesrunderen, jong vee, varkens, gevogelte, geiten, aardappelen, graan of uien, Eternit weet wat belangrijk is om in gebouwen van landbouwbedrijven het juiste klimaat te creëren.

We kennen de behoeften van je sector binnenstebuiten en weten hoe onze producten je de beste resultaten opleveren.

Op maat van jouw landbouwbedrijf

Industriële gebouwen

industrial

Industriële gebouwen

Energie-efficiëntie, duurzaamheid en een lange levensduur hebben de hoogste prioriteit bij de bouw of renovatie van een industrieel gebouw. Het welzijn van de mensen die gebruikmaken van de infrastructuur en de kwaliteit van je voorraad hangen ervan af. Maar ook het juiste ontwerp is belangrijk. Daarom zijn onze oplossingen beschikbaar in een groot aantal kleuren. Zodat je magazijn bij je merk of in de omgeving past.

Machines

Rode tractor ploegt boerenveld onder bewolkte hemel, land voorbereidend voor magazijnbouwproject.

Machines

Of je nu in de landbouw of in de bouwsector werkt, zware machines zijn essentieel voor je werk. Ze vertegenwoordigen een aanzienlijke investering. Je wilt ze dus niet buiten laten staan, in de stromende regen, de vrieskou of de brandende zon. Hangars of loodsen met een dak van vezelcement bieden een duurzame bescherming voor je bedrijfsmiddelen. Zonder dat het je een fortuin kost.

Melkkoeien en rundvee

dairy, cattle

Melkkoeien en rundvee

Dierenwelzijn en comfort zijn topprioriteiten bij het bouwen of verbouwen van je stal. Ventilatie, natuurlijk licht en rust zijn essentieel voor het mentale en fysieke welzijn van je koeien. Gezond vee produceert meer melk en groeit sneller, wat ook goed is voor je portemonnee.

Varkens

Varkens

Varkens

Consumenten geven steeds meer om dierenwelzijn. Daarom is het belangrijk dat je investeert in een duurzaam gebouw dat aangepast is aan de behoeften van je varkens. Geef speciale aandacht aan biggen en drachtige zeugen. Zij zijn immers gevoeliger voor klimaatschommelingen.

Pluimvee

chicken

Pluimvee

De bouw of verbouwing van een pluimveestal is een investering op lange termijn. Gezonde, stressvrije dieren groeien sneller. Daardoor stijgt je productiviteit. Dankzij de combinatie van vezelcement met een goede isolatie, verlaag je je energiekosten en zorg je voor optimale arbeidsomstandigheden voor jezelf en je medewerkers.

Paarden

equestrian

Paarden

Ventilatie, natuurlijk licht en rust zijn essentieel voor het mentale en fysieke welzijn van je paard. En voor je gemoedsrust. Daarom hebben we onze producten zo ontworpen dat ze de natuurlijke omgeving nabootsen in het gebouw. Terwijl de buitenkant er altijd elegant blijft uitzien.

Woningen

residential

Woningen

Energie-efficiëntie, duurzaamheid en een lange levensduur hebben de hoogste prioriteit bij de bouw of renovatie van een residentieel gebouw. Maar ook het juiste ontwerp is belangrijk, zowel op het platteland als in de stad. Daarom zijn onze oplossingen beschikbaar in een groot aantal kleuren die passen bij je locatie en ontwerp.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies voor jouw project.

Veelgestelde vragen

Op zoek naar meer informatie? Bekijk zeker hier onze Frequently Asked Questions (veelgestelde vragen).