Wij bouwen jouw toekomst

Eternit bedrijfssite te Kapelle-op-den-Bos
Eternit bedrijfssite te Kapelle-op-den-Bos

Wij produceren toekomstgerichte en duurzame dak- en geveloplossingen in vezelcement, die je toelaten comfortabel, esthetisch en met respect voor het milieu te wonen.

Meer dan een eeuw bouwervaring
Dat maakt van ons een betrouwbare partner voor al je residentiële, utilitaire, industriële en agrarische bouwprojecten. Wij zorgen er vandaag voor dat onze professionele klanten in de Benelux tevreden blijven over onze duurzame innovatieve oplossingen voor de bouwmarkt.

Uitmuntende kwaliteit van onze producten en service
Daar gaan we voor. En daarom is onze organisatie sinds 1993 ISO 9001 gecertificeerd en hebben we sinds 1997 als eerste bouwmaterialenproducent ook het ISO 14001 certificaat. In 2012 behaalden we ook opnieuw het OHSAS 18001 certificaat voor welzijnsbeleid.

650 medewerkers zorgen ervoor dat Eternit elke dag haar missie waarmaakt!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een optimaal evenwicht tussen mens, natuur en winst

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Asbestverleden

Sinds 1998 geldt in België een asbestverbod, onder meer voor asbestcement. Eternit stopte in 1997 met het gebruik van asbest en gebruikt nu enkel nog organische vezels.

Ontdek ons uitgebreide productgamma

Vind een plaatser

Zoek je een kwalitatieve dakdekker of gevelplaatser? Eternit heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die onze materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren.

Vind een plaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure