WAAROM KIEZEN VOOR ETERNIT?

Je wilt een mooi huis waar je van kan genieten, zonder je zorgen te maken over onderhoud en levensduur. Daarom kiezen zoveel mensen voor materialen van Eternit.

Betrouwbare partner

Met meer dan een eeuw ervaring in dakmaterialen en gevelmaterialen in vezelcement, is Eternit de ideale partner voor jouw huis: uitmuntende kwaliteit en service staan bij ons centraal, en daar horen ijzersterke garanties bij.

We testen en verbeteren voortdurend onze materialen om aan al je eisen te voldoen. Daarom hebben we als enige producent in bouwmaterialen oplossingen voor alle types projecten (residentieel, commercieel, industrieel en agrarisch) en in alle bouwstijlen, van meer traditioneel tot ultramodern.

Wij gebruiken voor onze producten hoofdzakelijk natuurlijke grondstoffen, zoals cement, kalk, zand, klei en cellulose vezels. Die grondstoffen kunnen we ontginnen met een beperkte milieu-impact en bovendien zijn ze recycleerbaar. We gaan zelfs nog een stapje verder: onze zonnepanelen worden bijna onzichtbaar in je dak geïntegreerd. Je merkt het meteen: met Eternit kies je voor een duurzame en zorgeloze toekomst.

Alterna leien ardoises Eternit

Je ideale inspiratiebron

Alterna leien ardoises Eternit

Wil je weten hoe onze materialen er echt uitzien? Of ben je nog op zoek naar inspiratie voor je nieuwe dak of gevel? Wij hebben heel wat referentieprojecten in je buurt.

Doe de nodige ideeën op voor je renovatie of nieuwbouw. Gebruik de handige filters om te kiezen welke stijl je wilt, welk materiaal, welke kleur of welk type bebouwing. Wij hebben voor elk wat wils!

Genoeg gesurft? Blader dan door onze inspiratieboeken: je kan ze eenvoudig downloaden of bestellen, dan sturen we je gratis een brochure toe. Uiteraard kan je steeds bij ons terecht voor vragen of als je extra hulp nodig hebt bij het maken van je keuze.

Bekijk onze referentieprojecten
regen laarzen paraplu

Houdt lang stand

regen laarzen paraplu

Regen, sneeuw, wind, vuur, ongedierte … ze kunnen allemaal voor problemen zorgen. Daarom hebben wij onze materialen zo ontwikkeld dat ze lang stand houden, ongeacht het weer.

Wij testen al onze materialen uitvoerig door ze bloot te stellen aan extreme omstandigheden. Zo zijn we zeker dat je dak en gevel er ook na 20 jaar nog mooi uitzien.

Het resultaat? Duurzame materialen die weinig onderhoud vragen, bestand zijn tegen vorst, niet roesten, niet rotten en waar schimmels of ongedierte geen vat op hebben. Zodat jij je kan concentreren op wat echt telt.

Nog niet overtuigd? Bekijk onze ijzersterke garanties en slaap vanaf nu op beide oren.

Binnendienst service client Eternit

IJzersterke garanties

Binnendienst service client Eternit

Bij Eternit zijn we zeker van de kwaliteit van onze producten, en daarom bieden we heel wat uitgebreide garanties:

  • Op onze leien, esthetisch en ideaal voor een renovatie, geniet je van 30 jaar garantie op de intrisieke kwaliteiten. Op de homogene veroudering bieden we 15 jaar garantie voor standaardleien. Tenslotte bieden we 10 jaar garantie tegen korstmossen voor Boronda-leien.
  • Die lijn trekken we ook door voor onze Solesia zonnepanelen waar we 30 jaar regendichtheid garantie bieden op de dakbedekking en de zonnepanelen, bovenop de 25 jaar elektrische garantie.

Je ziet het: wij zorgen voor de kwaliteit van onze producten, zodat jij je er geen zorgen over hoeft te maken.

Vind een plaatser

Zoek je een kwalitatieve dakdekker of gevelplaatser? Eternit heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die onze materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren.

Vind een plaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure