Missie en visie

MISSIE:

De missie drukt de bestaansreden van het bedrijf uit en geeft aan wat onze opdracht is:

  • Als marktleider in vezelcementtoepassingen zijn wij dé partner voor onze professionele klanten in de Benelux én voor de intercompanybedrijven binnen Etex. Ook met de consument communiceren wij op een open en eerlijke manier.
  • Wij ontwikkelen, produceren en verkopen duurzame innovatieve oplossingen voor de bouwmarkt. In deze rol willen wij groeien.
  • wij focussen op het inlossen van de financiële en niet-financiële verwachtingen van Etex en willen die het liefst overtreffen.
  • Voor onze medewerkers willen wij een betrouwbare en duurzame voorkeurswerkgever zijn.
  • We munten uit in onze bedrijfsprocessen en zetten ons in om bij te dragen tot een betere, meer comfortabele en groenere wereld.

WAARDEN:

De waarden van onze organisatie, ons ethisch kompas, werden mee bepaald door een werkgroep die bestond uit arbeiders, bedienden en kaderleden. Elk van onze waarden verzamelen en beschrijven gedragingen die we nastreven als organisatie. Deze gedragingen kan men omschrijven als leef- of streefregels.

Ontdek onze waarden

Ontdek ons uitgebreide productgamma

Vind een plaatser

Zoek je een kwalitatieve dakdekker of gevelplaatser? Eternit heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die onze materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren.

Vind een plaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure