Persbericht Eternit NV naar aanleiding van de uitspraak van het Hof van Beroep te Brussel in de zaak van Mevrouw Vannoorbeeck, de echtgenote van dhr. Pierre Jonckheere

20 juni 2017

Eternit zal geen beroep instellen bij het Hof van Cassatie in de zaak van Mevrouw Vannoorbeeck, waarin het Hof van Beroep te Brussel op 28 maart 2017 uitspraak heeft gedaan.

Eternit is van oordeel dat er argumenten zijn om een beroep in te stellen bij het Hof van Cassatie, maar Eternit is ook van oordeel dat het beginsel van een billijke vergoeding zoals neergelegd in de uitspraak van het Hof van Beroep te Brussel in overeenstemming is met haar eigen beleid. Eternit heeft daarom beslist geen beroep in te stellen.

Michiel Adriaensens
Woordvoerder Eternit NV
015/71.74.32

Ontdek ons uitgebreide productgamma

Vind een plaatser

Zoek je een kwalitatieve dakdekker of gevelplaatser? Eternit heeft een netwerk van ervaren en opgeleide plaatsers die onze materialen kennen en de juiste kwaliteit leveren.

Vind een plaatser in je buurt

Download een inspiratiebrochure

Nog inspiratie nodig? Onze brochures geven je heel wat ideeën over kleuren, texturen en materialen. Download een van onze brochures of vraag een gratis exemplaar per post. 

Kies een brochure